Kupnjom karte za koncert Josipe Lisac pomažete rad udruge

Glazbena diva nije nazočila konferencije, jer kako su kazali organizatori, ona pred svaki svoj veliki koncert čuva glas. Iz agencije PRimera, koja je organizator koncerta pozvali su sve zainteresirane da dođu na koncert, za koji je inače ostalo još jako malo ulaznica u prodaji, čime će pomoći i rad udruge Down sindrom u Mostaru Naime, svi koji kupe kartu za Josipin koncert dobit će besplatno i magnet - rad štićenika Udruge.

josipa lisac

Tajnik udruge za Down sindrom u Mostaru Željko Delić, zahvalio je tom prigodom organizatorima i pokroviteljima koncerta na promociji i pomoći u radu te udruge, naglasivši kako udruga broji 22 štićenika, a da joj u radu, izuzev nepostojanja stalnih izvora financiranja, najveći problem predstavlja i to što udruga nema svoje prostorije gdje bi njezini članovi mogli provoditi svoje slobodno vrijeme.

Direktor regionalne direkcije Mostar BH Telecom Enis Šantić podsjetio je na društvenu osjetljivost BH Telekoma, kazavši kako je BH Telekom pomagao i da će nastaviti pomagati u organizaciji svih događaja koji su u interesu za društvenu zajednicu.

10.8.2015.
bljesak.info