Mostar proslavio Svjetski dan Down sindroma - 21.03.2013.

Dana 21.03.2013. godine u povodu obilježavanja Svjetskog dana Down sindroma Udruga za Down sindrom u trgovačkom centru Mepas Mall izvršila je svoje predstavljanje javnosti.

Iskazujemo zadovoljstvo posjetom našeg događaja, zanimanjem i pažnjom građana kao i predstavnika vlasti, te organizacija različitog profila.

Posebnu zahvalnost dugujemo osoblju trgovačkog centra Mepas Mall na ustupljenom prostoru i pomoći, premijeru vlade HNŽ gospodinu Denisu Lasiću i njegovim suradnicima, predstavnicima Ministarstva prosvjete, znanosti kulture i športa HNŽ, predstavnicima grada Mostara te plesačicama ŠPK Zrinjski što su razveselile posjetitelje i naše članove svojim plesnim umijećem!

Hvala i sponzorima koji su omogućili obilježavanje našeg dana i koji neprestano podržavaju naš rad, a to su Podravka, Ledo i Antonio Commerce!

Također hvala i volonterima iz Kluba mladih pedagoga te svim medijima koji su popratili obilježavanje našeg dana!" priopćeno je iz Udruge za Down sindrom.

Članove udruge posebno veseli što cjelokupna zajednica dala potporu ciljevima koje obilježavanje Svjetskog dana ima, a posebno kada je riječ o važnosti i značaju ranog razvoja i obrazovanja, odgovarajuće medicinske zaštite i potpore za zapošljavanje.

Još jedom veliko hvala svima koji su nam pomogli da na najdostojanstveniji način obilježimo naš dan!