Posjet gđice Željane Zovko, zastupnice u Europskom parlamentu, te gđe Miljane Glamuzine, glavnog tajnika HDZ BiH Udruzi za Down Sindrom Mostar, 16.05.2019.

U četvrtak 16.05. našu udrugu su posjetili dragi prijatelji, gospođica Željana Zovko, zastupnica u Europskom parlamentu i gđ-a. Miljana Glamuzina,  glavni tajnika HDZ BiH.

Članovi udruge su u ugodnom i prijateljskom razgovoru  naše gošće  upoznali  s aktivnostima i aktualnim projektima udruge.

20190516 m

Zastupnica Zovko iskazala je puno razumijevanje za rješenje problema članova udruge i pomoć njihovim roditeljima iskazavši želju za budućom suradnjom.

Upoznala ih je sa svojim dosadašnjim radom u EU parlamentu, istaknuvši kako potrebe ove populacije su visoko na listi prioriteta zemalja članica EU-a, a s obzirom da BiH teži članstvu u toj zajednici zemalja svakako treba ustrajati na poboljšanju njihovog položaja i njihove vidljivosti u društvu.

Na koncu posjeta članovi su našim  gošćama  poželjeli puno uspjeha u radu,  posebice zastupnici poželjeli uspjeh na predstojećim izborima za Europski parlament.

Galerija slika: