Posjet predsjednika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr.sc. Dragan Čovića Udruzi za Down sindrom Mostar, 16.1.2019. godine

20190117 covic v

Našu Udrugu je danas, 16.1.2019. godine, posjetio predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr.sc. Dragan Čović.

Tijekom razgovora koji je tekao u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi, gosp. Čović je pokazao veliko zanimanje za rad i aktivnosti Udruge, ali i individualnih članova dok je pak u službenom dijelu posjeta predsjednik Udruge Igor Ledić ozbiljno i detaljno upoznao našega gosta sa konkretnim tekućim i konstantno aktualnim barijerama koje su svakodnevica osoba sa poteškoćama u razvoju. Naravno, teme razgovora nisu bile uopćene i apstraktne nego konkretne i sveprisutne kakvo je, između ostaloga, i pitanje asistenata u nastavnom procesu na području HNŽ/K o čemu se iscrpno i detaljno diskutiralo.

Veseli i ohrabruje činjenica što je naš uvaženi gost, gosp. Čović, još jednom otvorio prostor za suradnju koju nam je ponudio što smo prihvatili kao veliki i odlučan korak ka sutrašnjici kakvoj stremimo.

Još jednom se i ovim putem zahvaljujemo.

U nastavku pogledajte galeriju slika: