Svjetski dan Down sindroma 21.3.2015. god.

I ove godine udruga „Down Sindrom Mostar“, na dan 21. III. 2015. na prigodan način planira obilježiti Svjetski dan osoba s Down sindromom. Moto ovogodišnjeg obilježavanja je: „Moje mogućnosti moj izbor!“ - želimo ostvariti potpuna i jednaka prava!!!

Za obilježavanje ovog dana, i ove godine, odabran je tržni centar Mepas Mall, u kojem će se održati cjelodnevni zabavno-informativni program (od 10-20 sati), uz zabavu predstavljamo i aktivnosti naše udruge. Između ostalih u prigodnom programu zabavljat će i vas i nas Plesni klub Zrinjski, cijelo vrijeme s nama je i simpatični Ledo-medo koji će našim posjetiteljima dodjeljivati prigodne poklone, a ovom prigodom očekuju Vas i druga ugodna iznenađenja i gosti. Posjetitelji našeg izložbenog prostora bit će u mogućnosti kupovat rukotvorine
članova udruge.

20150321 down day

Kao posebnu ovogodišnju aktivnost udruga namjerava promovirati "Akcioni plan za osobe s invaliditetom" koji nudi mogućnosti redefiniranja postojećih politika prema osobama s invaliditetom u cilju poboljšanja njihova položaja, ujednačavanja prava, rehabilitacije, obrazovanja i zapošljavanja, te uopće osiguravanja ravnopravnog uključivanja u društvenu zajednicu.

Očekujemo Vaš odaziv!